View Single Post
Old 20-01-2015, 08:05 PM   #3
Ice Blue
Junior Member

Ice Blue's Avatar

Default Re: pocetniku treba pomoc! saveti iskusnih!!

@bubu ideja mi je da se prekoputa u garsonjeri gde komsije zive nista ne cuje(ne zelim da mi lupaju u zid kucaju na vrata i sl.) ,a da pritom mogu da radim glasno produkciju jer mi je neophodno. Usput ,u tom stanu zivim ,dakle tu sam svaki dan ,tu spavam blejim itd i nisam podstanar student ili slicno. Iz tog razloga zelim uloziti u svoju sobu u smislu izolovati je ili akusticki opremiti kako god . Znaci onda su me lagali iz muzicke prodavnice? ne kontam malo sam zbunjen btw,licno mi se svidjaju krkovci iako ih mnogi hejtuju,cak moj uzor skrillex ih koristi i radio je produkciju na njima koji su dali odlicne rezlutate! Treba mi takav neki bass koji je neophodan a mislim da bi mi krk rokit 6 g3 sa scarlett 2i2 zajedno dali to zadovoljstvo! Nesto sam razmisljao i o adam a3x mada oni su skuplji za oko 50E. Prelistavao sam druze mnogooooo postova o tome,ali niko za sada nije spomenuo nista da bih se ja pronasao u tome sta mi treba ,zato sam i otvorio novi
Nesto sam citao i o azmafonu ,ali iskren da budem to je za mene spansko selo,nista nisam razumeo.Tako da sam zbunjen i ne znam sta cu :/ Sta mislis o kartonskim jajima ili slicno? Kao sto sam naveo ,znaci hocu da prodjem najjeftinije a najbolje. pozzz

Last edited by Ice Blue; 20-01-2015 at 08:07 PM.
Ice Blue is offline   Reply With Quote