Quote:
Originally Posted by Ngino
Update-ovao sam se na 2.2 ali sad je iskrsao problem.
Service center trazi registraciju svega i svacega, a naravno da je vecina library-a narodna!
Konkretno moze li se kako disable-ovati ovaj service center ili ga na bilo koji nacin zaobici da bih koristio i neregistrovane library-je? Dok kopam po webu svakako bi mi dobro dosla i neka vasa ideja?
Dakle, kako npr. narodni Komplete 8 koristiti u registrovanom Maschine 2.2?
Mora li Service center ostati instaliran na racnaru nakon instalacije samog Maschine-a? Hvala unaprijed!
|
Legalna verzija nije "otkljucana" i u registriju kompjutera trazi serijske brojeve i ostale podatke o registrovanim bankama. Ove narodne verzije to ne rade i bez bojazni mozes da instaliras sta hoces.
Plasim se da nisi pokvario setap biblioteka koje si imao, jer ako si instalirao Maschine paket, on ubacuje svoj legalni recimo FM8 ili Kontakt koji ce ti unistiti registry - koji je setovan da radi sa nelegalnim bankama. Pola posla oko hakovanja NI proizvoda je upravo registry.
Ja sam jedva vratio na noge windows (ruDAW) posle kupovine legalnog Maschinea, jer kad smo instalirali legalni softver, dobili smo totalni haos. Sreca pa smo pravili ghost bekapove (i pored toga je bilo pain in the ass pocistiti repove). Ako koristis NI softver, ili sve neka je narodno ili nista. Nikako ih nemoj mesati.