Quote:
Originally Posted by psionic
Jan, ne znam da li sam vec pricao o tom izgledu waveforma na C7, ali moram da ti kazem da je tesko zadovoljiti sve ukuse, narocito ako su oni oprecni. Meni naprotiv na 5 waveform izgleda nekako suvise ostar i nedoradjen, a i dalje ne toliko precizan. Vise volim kada je kao na 7 - generalno tacniji je prikaz cak i na manjem zumu - cini mi se, opet mnogo finije izgleda i uklapa se bolje u dizajn, sve zajedno lepse izgleda = ne zamara dok gledas. Iskreno ne shvatam zasto sada ne mozes da odredis gde pocinje P ili S, radim sa vokalima intenzivno na 7 i cak mi ne smeta sto se ne vidi sadrzaj ispod kursora - uzmes dovoljan zum i nema problema. Naravno niko nema isti workflow, ali eto - ja sam jedan od onih sto pozdravlja new look Cubasea.
|
Onda ta promena tebi prija, meni ne prija, smeta mi, i ni u PT-u, ni u S1 ni u Reaperu nije taj waveform tako mutan sta vise svuda je izrazito ostar. Plus ja nisam jedini koji se zalio na to... Vidis ja se s tobom uopste ne slazem da je na C7 detaljan, cak mislim dijametrlano suprotno, imam utisak kao da imam skramu na ocima kad ga gledam, neke male pikove itd koje vidim na ovoj waveformi u C5 ne vidim bas najjasnije u C7 Elements do duse, ali ne verujem da postoji razlika ... Ljudi rade i sa onom default belom waveform-om gde se nista ne vidi pa se ne zale, ja nikad nisam mogao, uostalom sta kome drma camac