View Single Post
Old 15-11-2014, 11:36 PM   #4
dexy1970
Junior Member

Default Re: Cubase-Hypersonic "save project" failed-KONTAKT 5-Novo razocarenje...i Na Kraju..

Zaista se trudim maksimalno da postujem pravila foruma i ovde pisem , tek onda kada utvrdim da na googlu ili na samom forumu nemogu pronaci odgovor dovoljno konkretan i jasan.Razumem i to ljudi koji imaju konkretno saznanje i eventulano resenje odustaju od pisanja kada procene da je pitanje previse laicko ...
Da skratim , posto ne videh resenje i kraj mojim mukama odlucih da se pozdravim ...sa voljenim hypersonic-om.....te izabrah Kontakt 5 kao primarni Plugin....I taman pocnem da skupljam i formiram datoteke , ukapiram da je "Free" verzija sa oficijelnog site, limitirana na 15 min "demo time out"....
Mislim , sta reci.!?
Dodjem ovde na forum i nadjem post iz 2010 , koji spominje ovu problematiku.
Dakle , prica o "Air" opciji ostaje jedina kao dostupna.Odem "tamo" da potrazim torrent , ali ne uspevam...nema !?
Sve ovo se desava u poslednjih mesec dana.
Muzika je moja velika ljubav...evo tek sada u 40 i nekoj , imam vremena da joj se posvetim neoptereceno i za svoju dusu...ali nikako da usnimim nesto od silnog downloada i set up-a... instalacija i pretrazivanja.....stvarno je frustrirajuce...
Pre nego definitivno izgubim zelju za muziciranjem odlucio sam se za sledece.
Epilog i pitanje:
Ima li neko na ovom forumu , ko bi se pozabavio jednim Externim HD (1Tb), i napakovao mi svega i svacega (dogovoili bi se ) na njega.Naravno uz odgovarajucu finansijisku nadoknadu za ulozeno vreme i trud
Ako ima zainteresovanih , neka mi se jave na P.P , pa cu rado objasniti kave su mi namere i krativne ambicije s tim u vezi.
Trenutno nisam u Srbiji , dolazim pred kraj sledeceg meseca , tako da vreme nije ogranicavajuci faktor.
Pozdrav

Last edited by dexy1970; 16-11-2014 at 06:18 AM.
dexy1970 is offline   Reply With Quote