Thread: Microlab B73?
View Single Post
Old 14-11-2014, 10:37 AM   #3
Darsus
Member

Default Re: Microlab B73?

Quote:
Originally Posted by Moritz View Post
@Darsus bez ljutnje ali mislim da je bilo kakvo dalje davanje saveta tebi tracenje vremena, tezak si filozof i na svaki odgovor na tvoje pitanje imas Ali ili neku alternativu. Filip ti je sve rekao, kao i ostali clanovi na drugim tvojim postovima a ti i dalje drvis po svome...uradi kako si namislio i nauci na svojim greskama, jedino tako ces nauciti da cenis tudje misljenje kad ga vec trazis.
Au, malo manje sujete i ljutnje sto necije misljenje ne prihvatam kao ultimativno i sto sam sklon tome da kriticki promislim nesto. Tek kada nesto uzimas zdravo za gotovo, onda lupas glavom u zid... otud verovatno i tvoj savet. Elem, ako malo bolje pogledas vidis da sam se sa svim slozio sto je rekao, ali napisao da ove zvucnike koje trazim i ne smatram ozbiljnim niti bi ih koristio primarno u te svrhe.

Ne znam cemu ova Bockieva zahvalnica na postu kada sam prihvatio prilicno sve na kraju sto mi je rekao, uz dosta provere jbg, jer volim da ipak znam sta radim.

Kad smo kod filozofije, preciznije, kod logike, ono sto ti primenjujes je argumentum ad hominem, a ne neka valjana argumentacija, tako da sa tobom nema neke ozbiljne price, jbg. Ozbiljni ljudi, samouvereni i sigurni u svoje znanje nikada nisu imali potrebu da mi kazu da "filozofiram" vec bi me lepo razuverili argumentima (kao sto je to uradio npr Bockie, ali se PM ne vidi javno jel)... a mozda je to samo moja "deformacija" sa faksa.

P.S. Da se nisam naslusao tudjih misljenja ne bih ni zavrsio ovde, informacije koje o audio opremi imam mi nisu pale sa neba, nego sam morao preko nekog da ih saznam... malo komplikovano zvuci, ali polako... a i nije "filozofiranje" za svakog, i to razumem.

Last edited by Darsus; 14-11-2014 at 10:43 AM.
Darsus is offline   Reply With Quote