Quote:
Originally Posted by Darsus
Da se razumemo, ja znam da su to sve low end zvucnici, nema potrebe ubedjivati me da dobijam muzike onoliko koliko para dam, ovde se radi o uporedjivanju navedenih modela, B 73, Solo 2, sada Genius HF1250B i jos nekog ako date bilo neki predlog. :v
|
Bez ljutnje, ja iskreno nisam imao dodira sa tim zvucnicima i mislim da bilo kakav Genius predstavlja bacanje para u tvom slucaju. Za to sto ti zelis posluzice bilo koja mini linija ili prostojan par kutija za slusanje muzike (provera mix-a na kucnim sistemima i "casual" Hi-Fi zvucnicima - provera mix-a, nikako da se radi mix na njima!).
Nedostatak akusticnog tretmana prostorije ces nadomestiti dobrim sluskama na kojima ces proveravati i raditi mix...nema svako akusticki "sredjenu" sobu pa rade ljudi i uspesno izdaju stvari za label-e (ovo govorim za elektronsku muziku).
Vise se posveti muzici i finalizaciji tih numera koje nameravas da saljes izdavacima, mislim da si previse usao u razmisljanje oko zvucnika i "tehnickog" dela...ne zameri na komentaru.