View Single Post
Old 11-11-2014, 08:46 AM   #9
Bockie
Moderator

Bockie's Avatar

Default Re: Potrebni privatni casovi produkcije

Prvo, došlo je do jedne velike i veoma loše greške. Naime, prvo meni, pa i verujem ostalim moderatorima je totalno promaklo da je čovek postavio Oglas! Da, u zvaničnoj "kupujem-tražim" sekciji.

Videvši neke prve komentare, potpuno sam smeo sa uma ovu činjenicu, kažem, verujem da je tako i sa ostalima, pa se u to ime najiskrenije i najdublje izvinjavam članu Student! Oglas je preuređen i ostavljen izvorno na svom mestu gde je i bio. Sa svoje strane priznajem veliku grešku, koja zaista nije bila namerna. Zato sam ovu, kao što sam i rekao - Važnu temu, prebacio u drugi odeljak, jer sada ostali članovi mogu da komentarišu. ("thanks"-ovi koji su pljuštali na žalost ne mogu da se kopiraju)

Član Student, svesno ili ne, ni pod onakvim okolnostima nije prekršio pravilnik oglašavanja, za razliku od moderatora i time dodatno dao na težini greške koja je učinjena.

Na sve ovo mi je pažnju skrenuo jedan član, poslao mi je privatnu poruku, sa sasvim drugačijim sadržajem, ja neću objavljivati ko, ali kažem da sām slobodno ako želi - kaže, jer je pitao opet niz dobrih stvari.

Mislim da je sveukupno korisno da ovakav thread ostane, baš ovde u okvirima "osnova", jer verujem da je to tema koje danas mnoge zanima i svedoči o vremenu u kom smo.

Sada ću u naredni post da stavim deo poruke koja mi je stigla i odgovor na nju, radi preglednosti.

Još jednom, se najiskrenije izvinjavam u svoje i ime celog Foruma članu Student, na nenamernoj greški koja je učinjena, opet verujući u dobru nameru svih koji su je učinili.

Bockie is offline   Reply With Quote