Kroz neko iskistvo sa ?kolama kao saradnik i predavač susretao sam se sa 2 vrste polaznika: aktivnim i pasivnim.
Interesantno je da postoji dosta njih koji upi?u ?kole a potpuno su pasivni i ne mo?e? ih naterati da ustanu i bace pogled na to recimo kako je koji instrument osvučen, i za?to....
S druge strane, svedok sam sa kolegom Bitch-em

koliko neko mo?e da napreduje i izgradi toliko jake temelje za buduću poslovnu karijeru, temelje kakve mnogi koji su u tim vodama nemaju.
Dakle, sla?em se sa pričom da najvi?e zavisi od tebe. Naravno, vremena su takva da uz net mo?e? i vi?e da nauči? neke stvari nego u ?kolama... ALI
Uz neke ?kole mo?e? ubrzati proces izgradnje dobrog temelja. Veoma je realno kada ka?em da u Beogradskoj ?koli Zvuka za 9 meseci ?kolovanja mo?e? dobiti sročeno toliko kvalitetnih informacija i osnovne prakse koje je meni trebalo nekoliko godina da steknem bez takvog inputa. Taj program ko?ta veoma malo naspram toga ?ta dobije? - i naravno glupo mi je da govorim kao jedan od onih komstoji iza te ?kole, ali zaista je iskren stav.
Najbolje zna? sebe i napravi plan i počni da radi? sam/sa nekim/sa ?kolom, kako god...
Po?to je sve?e, ?erujem komentare nekih od polaznika
http://youtu.be/H6_FQ6JpqX8
Pozdrav,
Filip