View Single Post
Old 24-10-2014, 11:34 PM   #6
Nemania
Pro Member

Nemania's Avatar

Default Re: Tanja i Darko by Nemania

Quote:
Originally Posted by branoy View Post
znam dosta sta cujem ovde, nexuse, sylenthe, vengeance samples. standard za tu vrstu bitova. sax je verovatno neko svirao ili si seckao iz loops raznih. poz
Prvo su mi poslali sax koji je odsvirao neki lik iz bg, doduse tacno sviran, ali meni se nije svideo stilski, pa sam ga kod mene licno snimao, i pozvao lika koji svira rumunsku/vlasku muziku, da to odsvira, sto se cuje i u nacinu sviranja trileri itd..to sam hteo da dobijem.nisu seckani semplovi

Sto se tice vst i semplova, nije koriscena ni jedna boja sa nexus-a, ni sa sylenthe, koristio sam par boja sa Reavel Spire,Zebre, Fantoma G i neke sa virusa Ti snow (pozajmljen ), a ni vengeance.. One forice sa breakovima, gate-ovima i ostalo sam radio preko nekog kako se zvase sugarbyte ili tako nekako.... koji je veoma lak za kontrolu..onda Nicky Romero..ne mogu svega da se setim
Sto se kicka tice tako su trazili od mene, bilo je par verzija oni su izabrali tu..insistirali su na "in face" vokalima..
Licno meni kick dobro zakucava (proveravao sam i na razglasu nekog kluba) ali mi je nekako trom/spor..to bi menjao kad bi radio ponovo..

Last edited by Nemania; 24-10-2014 at 11:39 PM.
Nemania is offline   Reply With Quote