Re: Pratite li serije?
pa nije to vise ta obicna karta od pre 10 godina i vise. prvi sam je uneo u Bosnu iz Hr. i poceo sa raznim emulatorima. i pre par godina kad je ured svega malo ostalo na tome , tim famoznim emulatorima softcam ,vplug itd , resim se ja toga svega i uzmem orginal sve da imam i placam. znamo preko kojeg famoznog sistema. al slabo gledam, mada znam nekad i previse ono nisam dugo pa zazelim se. ipak sad je sistem HD skystar , i imas S2 tjuner gde najvise sad dolazi kanala, plus najvise msm visoke rezolucije , ja sam covek multimedija. ja bez tog ne mogu, volim preskenirati svaki satelit kad mi dodje, i da prelistam sta ima novo od kanala, pa ih pofavoritujem. i snimam dosta spotova muzike iz svih krajeva sveta, snimam dobre bbc hd emisije, i tako tog tipa. XXX najmanje, toga bas ima na svakom koraku hahaha. tih serija mi je dodijalo iako su sad u HD haha. kad bi ti rekao koliko imam torbi sa DVD snimcima , msm snimcima sa DVB pa prebacujem na dvd-e da praznim harddisk, upao bi sa stolice, a jedna torba preko 80dvd. materijala imam to je haos.
i tako unazad dve godine i ne gledam kanale na kojima ne pise kraj naziva HD, desi se da obidjem neke. a bas radi i te ere filmova i titlova , to mi je najveca praksa. odlicni riperi i posle noci kad mi padne volja za muzikom gledam film , dva.
|