Novi clan ovde
Nesto o meni:
Zivim i studiram u Subotici, muzika mi je hobby.
Zavrsio sam osnovnu muzicku (klavir), nakon toga sam nastavio sa casovima klavira, ali samo sa privatnim casovima sve dok nisam upisao fakultet, tad vec nisam imao toliko vremena za vezbanje (strebanje, devojka

).
Pre par godina sam kupio jedan Casio XW-P1, i od tada sam se zaljubio u sintetizatore

. Iskomponovao sam dosta fraza i melodija, vecinu njih trebam jos da doradim sa svakojakim pratecim zvucima da bi prosle kao gotove stvari
Tehnika mog sviranja je recimo solidna, znam uglavnom sve skale, kontam harmonije i dosta od muzicke teorije (e tu sam bio samouk, jbga kad na solfedju nisam nista slusao

), savladao sam neke osnove osnove subtraktivne sinteze zvuka (na mom Casio-u ponekad covek mora biti kreativan jer masina ne zna toliko kao neki bolji sintovi).
Tip muzike koju najvise volim da slusam i sviram: Jean-Michel Jarre, Vangelis, Alexander Brandon, muzika iz 80's... ali pored toga gotivim generalno sve sto nije domaci turbo dzihad folk.
Ako ima nekoga u okolini SU ko voli zvuke sintetizatora, slobodno me kontaktirajte ako ste za neku neobaveznu svirku i stvaranje nove muzike.
Pozdrav !