Quote:
Originally Posted by ElevatorButtons
Hvala na iscrpnom komentaru i kontaktu takodje, Silicon, ali mislim da sam pogresno shvacen. Ja sam svestan da sam na pocetku i da treba jos dosta da naucim i snimim i ispromasujem da bi dosao do nekog rezultata, to sto si cuo je proizvod rada na dva synth-a i recorderu sa kojima se josh uvek upoznajem, bez ikakvog DAW-a ili rada na kompu. Znam odlicno na kom sam nivou trenutno i ja sam veoma zadovoljan kako i koliko napredujem i ucim. Za mene muzika nije samo FL Studio kao za vecinu pocetnika, prvenstveno jer sam muzicki obrazovan i znam sta je sta...da ne sirim pricu dalje, ono sto je bio moj cilj je da me neko uputi i pojasni tok svega toga, i da uz pomoc iskusnijih ljudi ukapiram sta treba da uradim kad jednog dana budem smatrao da je moja traka dovoljno dobra da bih pokusao da je izdam. Pozdrav
|
Sory, nemam vremena da gledam u kristalnu kuglu da bih ti zavirio u dushu

Niko nije rekao da ne mozes, ali to sto se trenutno moze chuti od tebe nije zadovoljavajuce... Znam da ti je povredjena sujeta (kao sto je i meni bila kad sam tako kao i ti), al jbg. Preziveces...
Kad napravis kolko-tolko dobar song, salji na onaj mejl i izdaces za Beatport