View Single Post
Old 12-09-2014, 08:35 PM   #7
silicon science
Pro Member

silicon science's Avatar

Default Re: Kako do ''Beatport-a"?

Quote:
Originally Posted by ElevatorButtons View Post
Hvala na iscrpnom komentaru i kontaktu takodje, Silicon, ali mislim da sam pogresno shvacen. Ja sam svestan da sam na pocetku i da treba jos dosta da naucim i snimim i ispromasujem da bi dosao do nekog rezultata, to sto si cuo je proizvod rada na dva synth-a i recorderu sa kojima se josh uvek upoznajem, bez ikakvog DAW-a ili rada na kompu. Znam odlicno na kom sam nivou trenutno i ja sam veoma zadovoljan kako i koliko napredujem i ucim. Za mene muzika nije samo FL Studio kao za vecinu pocetnika, prvenstveno jer sam muzicki obrazovan i znam sta je sta...da ne sirim pricu dalje, ono sto je bio moj cilj je da me neko uputi i pojasni tok svega toga, i da uz pomoc iskusnijih ljudi ukapiram sta treba da uradim kad jednog dana budem smatrao da je moja traka dovoljno dobra da bih pokusao da je izdam. Pozdrav
Sory, nemam vremena da gledam u kristalnu kuglu da bih ti zavirio u dushu Niko nije rekao da ne mozes, ali to sto se trenutno moze chuti od tebe nije zadovoljavajuce... Znam da ti je povredjena sujeta (kao sto je i meni bila kad sam tako kao i ti), al jbg. Preziveces...
Kad napravis kolko-tolko dobar song, salji na onaj mejl i izdaces za Beatport

Last edited by silicon science; 13-09-2014 at 07:39 AM.
silicon science is offline   Reply With Quote