View Single Post
Old 10-09-2014, 12:42 PM   #57
darkstar
Stara Rumski Elita 2003.

darkstar's Avatar

Od pocetka citam Dusanove blogove, i iako se sa nekim stvarima ne slazem, potpuno podrzavam ideju. Mislim da bi mozda bilo svrsihodnije bilo da ljudi kao Vasa ( da se ne shvati pogresno - voleo bih da citam njihovo vidjenje istih stvari) a i ostala ekipa koja IMA ZNANJA I ISKUSTVA napise neko slovce na tu temu ali van okvira ovog foruma.
Zasto tako mislim?

Zato sto kod nas klinci NEMAJU GDE da procitaju malo o rok (vrlo generalno) muzici, nema te magije u citanju, o tome se kod nas ne prica ... a svakako mislim da bi to doprinelo borbi sa... stranim neprijateljima

Cak i da napravite isti sajt gde ce biti misljenja razlicitih ljudi (koja ne moraju biti ista) mislim da bi imalo mnooogo vise smisla nego mracenje i polivanje po forumu.

Imamo taj neki hendikep, da strasno lako pljunemo na tudji rad, i nemamo svest o tome da se neko potrudio da napravi taj beat tu strofu taj tekst taj blog ... Sa te strane potpuno razumem Dusana, i iako se mozda ne slazem sa nekoliko njegovih argumenata i vidjenja, ne bih voleo da spizdi i digne ruke od bloga zbog "besmislenosti" ili ne daj boze obeshrabrenja nas kao nacije.
darkstar is offline   Reply With Quote