View Single Post
Old 08-09-2014, 11:00 PM   #49
Dushan_S
Pro Member

Dushan_S's Avatar

Default Re: Rifovi u Srbistanu - Blog

Ako ho?e? konkretnije, komentar ti zvu?i negde na nivou zavla?enja "ortaka iz ulice" koji zabavu vide u tome da se popi?aju na nekog drugog u par re?i. Ali onako, kao visokoobrazovani, na?itani kulovi koji ?ele i to da poka?u.

Komentar ne samo da je nebulozan po?to si ga ostavio osobi koja je na?ela petu deceniju i koja se aktivno bavi muzikom, nego je odvojeno nekulturan i bezobrazan jer vi?estruko devalvira sadr?inu ne?ega na ?ta komentari?e?. Jednostavno, zamisli situaciju u kojoj si objavio svoj muzi?ki rad, a neko ostavi komentar koji je ovakva vrsta"dosetke", poku?aj aktivirati empatiju i socijalnu inteligenciju pa razumi za?to bi neko mogao shvatiti ovakav komentar kao ekstremno ?upa?ki. A meni u zadnje vreme strpljenje prestaje biti vrlina pa kad neko ne ume da poka?e minimum normalnog ljudskog po?tovanja i volje za komunikacijom i razmenom mi?ljenja ja ga odjebem, u?ivo ili online. Pretpostavljam da bi i ti ?eleo da tvoj muzi?ki rad bude ili adekvatno prokomentarisan, bez primitivnih dosetljivih kvalifikacija, pozitivno ili negativno, ili da ga komentatori presko?e, ako nemaju ?ta da ka?u. Zna?i, ako nema? volje ili interesovanja potro?iti vi?e od re?enice i biti uljudan, ajd me zaobi?i. Ako misli? da sam neprijatan a ne razume? za?to, razmisli ?ta si napisao i za?to ovako reagujem. I da se razumemo, ovo ti sve ka?em iz ?istog, mo?da nezaslu?enog ljudskog po?tovanja, po?to zapravo ne vidim za?to bih obja?njavao.
Dushan_S is offline   Reply With Quote