View Single Post
Old 07-09-2014, 10:30 AM   #11
NewProducer
Junior Member

Default Re: Probijanje vokala na nekim mestima, obrada sound-a u nekom wave editoru? Savet?

@znak

Naravno. Forum "Rumski" je odlican forum, i moze se zaista puno nauciti citanjem vec postavljenih topic-a. Nije mi bio smor da trazim, jer sam i koristio pretragu, ali sam odustao jer me naslovi samih tema, nisu naveli na resenje problema, pa sam morao direktno da zatrazim pomoc, postavljanjem nove teme.

@silicon silence

Prilicno si duhovit forumas Znas i sam gde zivimo, i da je to mozda muzicki materijal jedan od najkvalitetnijih opet, kada nemas budzet dzabe ti kvalitet i ideje... ovo pomazem prijatelju, nije moj materijal, tako da...

Generalno mi se ne svidja ponasanje nekih pojedinaca na forumu, a to je da ako su oni neka velika "baza znanja", a ne zele da ga podele sa drugima, i tu su samo da filozofiraju, ne znam sta uopste rade ovde?! Ok, znas puno, to treba uvazavati, ali ne po svaku cenu to isticati. Znanje se razmenjuje i na takav nacin uvecava, i napreduje.

Zbog takvog stava prema ljudima koji traze pomoc, pricam generalno, nesvesno ili svesno smanjujete kvalitet foruma, ali na takve stvari je ovde svaki covek koji zivi u Srbiji oguglao, jer se u svakoj firmi nadje po neki...ali nazalost sa takvim stavom necemo daleko stici... Opet svaka cast pojedincima, sto zaista razumeju svrhu foruma.

Pozdrav!
NewProducer is offline   Reply With Quote