View Single Post
Old 02-08-2014, 12:03 AM   #31
Dushan_S
Pro Member

Dushan_S's Avatar

Default Re: Rifovi u Srbistanu - Blog

Quote:
Izvinjavam se, lo?e sam formulisao, pa sam editovao originalni post. Pominju?i antizaverenike sam zapravo mislio na one koji se gnu?aju teorija zavere pa reaguju na sve mogu?e postove o HAARP-u, chemtrailsima i sli?nim stvarima iznose?i ?proverene nau?ne ?injenice koje pobijaju zaveru?.
Da bi postojala grupa ljudi koji su neka vrsta "tipa", oni moraju deliti neku vrstu ideologije. Teoreti?ari zavere to imaju. Oni koji reaguju negativno na to nemaju zajedni?ku ideologiju. Jednostavno, ako tebi sad neko do?e i ka?e da gitara nema 6 nego 5 ?ica ali masoni la?u javnost i prepravljaju svaki koncertni snimak i da ako puno ve?ba? gitaru, od toga dobija? pesak u bubregu, ako te takve tvrdnje iznerviraju, to ne?e biti zbog pripadnosti "anti-klanu" ve? zato ?to se to kosi sa znanjima koje poseduje? i sa zdravom logikom. One koji su protiv zavera ne objedinjuje set zajedni?kih uverenja i stavova, pa samim tim nisu "tip", kao ?to na primer, svi protivnici Vu?ka i njegove politike kao predsednika vlade me?usobno ne dele politi?ka uverenja.
Dushan_S is offline   Reply With Quote