Quote:
Originally Posted by BlasterMaster
 cekaj brt, nemoj da mi kazes da ovaj machine studio sljaka banke samo ako su oridjidji? mislim znam da dolazi veliki bundle uz njega ali nije valjda da ostale mora da se kupe 
|
Kao i Kontakt. Ako imas "unlocked" verziju, ona cita sve. Medjutim ako ga registrujes, on ce da kaze, please activate your xxx library...
Kao bundled, dobijes samo Maschine Library - nesto malo patcheva, semplova, Masive i Prism valjda, uz neki Komplete Selection paketic. Nista narocito. Sve ostalo nece da cita dok se ne registruje.
I to ne samo librarije - R24, R48, Solid Mix Series, Prism, Mouth, Massive, Reaktor, u obliku plaginova za Maschine.... i milioni drugih koji se vrte po netu... "Unlocked" verzija, naravno cita sve
Legalno moras da kupis Komplete 9 za jos kojeg soma eura i sve ce da ti radi
Moram da dodam da sa ovom spravom,NI Reaktor dobija potpuno novu dimenziju, jer se otvara kao i bilo koji plagin, nema onog ekrana sa dzidza bidzama koje zbunjuju prosecnog korisnika. A ima razne predobre patcheve, da ne pominjem custom-made...
A NI Maschine moze i bez kontrolera da se koristi - eto - za one koji ne znaju, svako moze da ga proba, uz malo cimanja da ga podesi sa svojim midi kotnrolerom...
Oteh temu od OPa...