View Single Post
Old 25-07-2014, 04:21 PM   #5
BlasterMaster
Senior Member

BlasterMaster's Avatar

Default Re: midi keyboard controller-best buy

uff taj machine studio, sanjam ga vec duze vreme nikako da se skupi i za njega... prosto mi cudno koliko se ovde a i na drugim forumima uopste nije pridao znacaj machinu i kao mpc uredjaju ni kao softweru/daw-u... kad je izaso akai sa ona tri nova mpca, pogotovo renesans reko to je to, ali kad je NI izbacio ovaj studio machine za dva koplja ih prestigo...
ja znam da je ableton mozda najbolji program za trigerovanje i kombinovanje lupova, al eto meni je prekompleksan i ne bih se upustao u ucenje novog dawa, ali vidim po klipovima koliko je lako realizovati neku zamisao bez mnogo muke i bez preteranog diranja misa i tastature. A isto tako ne kapiram zasto se manje koristi machine kao softwer od abletona, jer te mogucnosti su mnogo lakse i prirodnije u njemu... vrv zbog plasiranja, danas uz svaki uredjaj dobijes ableton cd
ali sad posto imas machine studio mislim da ti samo treba neka najobicnija midi klavijatura sa dobrim dirkama, bez dodatnih zajebancija, jer bi sve to preko machina kontrolisao... klavijatura bi tu samo bila ekspanzija za kontrolu preko dirki i lakse sviranje nekih vstova.
vido sam da je na oglasima bilo akcija i pojeftinjenja ali i dalje mnooogo je to para
BlasterMaster is offline   Reply With Quote