Quote:
Originally Posted by Sky Net
Auf kako mene bune ovi midi kontroleri..mozda ja kao ja nisam mator, ali nekako mi je kontrola efekata, vst-ova, samog mixera najbrza misem..jos ako ima samo osam kanala, pa drzi prebaci na iducih osam, pa se vrati, pa zaganjaj..znam dok sam imao m audio project mix, x puta sam se uhvatio kako pritiscem space umjesto start/stop dugmeta i te gluposti..valjda je to sve u glavi  iako mi ove spravice djeluju skroz privlacno..nekad upalim tyros 3 zbog tipke, a inace drndam po CS1X-u, na ciju sam groznu tipku vise oguglao, za ove brzinske poslice..a volio bih zbog klavira neku malo bolju tipku, tezu, a i da ne spustam i dizem oktave svaki cas..zagledam M audio keystation 88 pro, mogao bih ga povoljno uzeti, a i to moram otici da probam, da vidim tipku pod prstima. Konfuzija teska 
|
I ja sam imao projectmix, super mi je vrsila posao, lako snalazenje, samo sto njome nisam kontrolisao vsti vec samo glavni mikser cubasea i to je radila fenomenalno kao i mackie control. Prodao sam je jer sam hteo jos veci kontroler, medjutim jos ga ganjam i neodlucan sam sta da uzmem. A sto se tice veceg mastera,nema bezveze keystation tako nisku cenu, ako ces neki veci po meni je fatar [studiologic] najbolja solucija.To je kod nas manje zastupljena marka,ali oni odavno rade mastere,i mislim da su u pocetku samo to i radili, skoro je dzabe, a za taj novac nudi veoma solidnu hammer dirku. Nije bas ko na g8, ali veoma je dobra. Imao sam studiologic sl-880, kada sam kupio rolanda poklonio sam ga bratu, bilo mi je zao da ga prodam za tako nisku cenu,jer vredi mnogo vise od prodajne cene.