View Single Post
Old 19-07-2014, 11:40 AM   #19
Nemania
Pro Member

Nemania's Avatar

Default Re: midi keyboard controller-best buy

Quote:
Originally Posted by Sky Net View Post
Auf kako mene bune ovi midi kontroleri..mozda ja kao ja nisam mator, ali nekako mi je kontrola efekata, vst-ova, samog mixera najbrza misem..jos ako ima samo osam kanala, pa drzi prebaci na iducih osam, pa se vrati, pa zaganjaj..znam dok sam imao m audio project mix, x puta sam se uhvatio kako pritiscem space umjesto start/stop dugmeta i te gluposti..valjda je to sve u glavi iako mi ove spravice djeluju skroz privlacno..nekad upalim tyros 3 zbog tipke, a inace drndam po CS1X-u, na ciju sam groznu tipku vise oguglao, za ove brzinske poslice..a volio bih zbog klavira neku malo bolju tipku, tezu, a i da ne spustam i dizem oktave svaki cas..zagledam M audio keystation 88 pro, mogao bih ga povoljno uzeti, a i to moram otici da probam, da vidim tipku pod prstima. Konfuzija teska
I ja sam imao projectmix, super mi je vrsila posao, lako snalazenje, samo sto njome nisam kontrolisao vsti vec samo glavni mikser cubasea i to je radila fenomenalno kao i mackie control. Prodao sam je jer sam hteo jos veci kontroler, medjutim jos ga ganjam i neodlucan sam sta da uzmem. A sto se tice veceg mastera,nema bezveze keystation tako nisku cenu, ako ces neki veci po meni je fatar [studiologic] najbolja solucija.To je kod nas manje zastupljena marka,ali oni odavno rade mastere,i mislim da su u pocetku samo to i radili, skoro je dzabe, a za taj novac nudi veoma solidnu hammer dirku. Nije bas ko na g8, ali veoma je dobra. Imao sam studiologic sl-880, kada sam kupio rolanda poklonio sam ga bratu, bilo mi je zao da ga prodam za tako nisku cenu,jer vredi mnogo vise od prodajne cene.
Nemania is offline   Reply With Quote