Hvala ti na heads up

.. Cenim tudje misljenje , bez obzira na kritiku , naravno ako kritika ima temelj onda je ok . Sve u svemu bend postoji godinu i po dana , tako da se iskustvo tek treba steci . Sto se tice produkcije , ja sam iskreno zadovoljan jer je ovaj materijal snimljen u DiY maniru , to jest potpuno je indie-lo fi . A to je zbog toga sto nije snimljen u studiu vec su momci sami snimali preko procesora na racunar , tj. preko Reapera , al nebitno . Za te pare je super . A na akcentu bi trebalo da se poradi naravno , ali kao sto rekoh iskustvo pre svega . Mada neki bendovi i ne trebaju da imaju engleski akcenat da bi bili dobri , recimo Bridgeheads iz Slovacke , kultni bend by the way. Inace zvuk barem ovog EHL ili ti Ego Has Landed materijala i jeste zamisljen kao eighties indie , stoner eventualno , mada prava produkcija bi mogla da napravi nesto skroz novo od ovoga . Tako da ne znamo da li to treba da bude ovako ili ispoliranije , sto ja mislim da je pitanje za debile , jer naravno da od ovog materijala treba da se izvuce malo grublji zvuk . Al ne bi da smaram i ja sad . Tako da hvala ti puno na savetu . Cheers !