Quote:
Originally Posted by Dushan_S
 Hvala! Napisan je ve? više - manje ali treba da ga pregledam, a nemam kada, jer idem na put sutra.
|
Nema na cemu. Jedva cekam konkluziju, zato sto si mi dao objasnjenja na neka moja pitanja i cak upotpunio neke teze koje sam imao u glavi do tancine, jedva cekam da vidim sta ces reci dalje.
Ovo se
nikako ne odnosi na tvoj tekst niti tebe koji je
fantastican, ali jedan moj prijatelj, izvrstan i veoma uspesan programer mi pre par meseci rece, da je u radu sa strancima shvatio da samo pronalazenje problema u ukazivanje na njega nije odlika da kazem pameti, problem je navodno po njemu stvar koju ne treba diskutovati kad se primeti vec dati resenje, i dao je primer kako su on i njegove neke kolege nasli neki problem u nekoj aplikaciji, konstatovali to je problem i narodski receno zamo*ali ga, dok se ne znam ko nije pojavio i rekao kao okej problem je evidentan i svi ga vidimo, ne treba da se komentarise to nego da se da resenje, to su naravno bili stranci, i poslodavci i saradnici, i on je prvi put naisao na takvo razmisljanje da se o problemu ne prica dok se nema resenje za njega i rekao da takav nacin razmisljanja nije sreo u nasem narodu. Na osnovu svega sto pises na forumu sam zakljucio da si veoma korektan covek za diskusiju, i nadam se da neces da shvatis ovo kao moju kritiku tebi, jer i nije samo je analogija na ono sto cu da pitam u sledecem pasusu
Elem da ne laprdam dalje, moje pitanje na tvoj blog je da li vidis potencijalno resenje problema koji postoji u muzickoj industriji, makar na ovim prostorima ? Sta ti mislis da moze da se uradi povodom toga ? Koliko god mi je zanimljivo, a zanimljivo mi je bilo mnogo da citam tvoj blog i unapred se radujem trecem delu, bice mi jos zanimljivije da cujem tvoje misljenje gde vidis tracak nade i da li ga ima ?

Ja sam dovoljno glup da ne vidim da ima izlaza, i vec neko vreme govorim da nema dobre muzike zato sto nema selekcije, zapravo je ima, ali je zakopana u moru podataka i mnogo je tesko doci do nje, samim tim i izvodjaci ne mogu da dobiju adekvatnu finansijsku podrsku jer da bi mogli da posvete dane, mesece i godine u stvaranju da bi mi uzivali moraju i od necega da zive u medjuvremenu...
Pozdrav !