View Single Post
Old 03-07-2014, 03:44 PM   #5
BlasterMaster
Senior Member

BlasterMaster's Avatar

Default Re: Uzasna dilema oko izbora graficke karte!!!

Quote:
Originally Posted by spartakus View Post
Mene uzasno nervira to aktivno hladjenje(hocu reci ventilator radi i stvara neku vrstu buke).koristim nvidia gtx 260 i mogu reci da na kompu na kome se radi muzika treba.imati krsh grafiku..
pa jbg buraz, nekad ne mozes da izbegnes, u studiju imam istu kartu samo 4 giga memorije, jer sam pre toga uzimao neke slabije i jednostavno nije htelo da izbacuje sliku na oba monitora 2 x 1080p , 5 puta sam se vracao u radnju i menjao kartice, na svih 5 nije radio dvi izlaz, i iznervirao se i kupio ovu...
jedino sto moze da se uradi to je da se instalira neki dodatni softver za kontrolu brzine obrtaja - npr ja sam kuci instalirao afterburner pa kad pokrenem neke zahtevnije video aplikacije, ili igre, tada se pali "forsazh" i to je stvarno zamarajuce jer stalno menja brzinu , cuje se nesto slicno ko kad ubacis prepun dvd i kad ucitava cdrom pa menja obrtaje... inace prilikom normalnog rada taj ventilator nije toliko bucan... a druga opcija je da mu se izmeri voltaza pa da se secne i zameni zica iz napajanja pogotovo ako je modularno tad je lakse, i stavis na 5volti i to mu je ali to ne bi preporucio, mada , naravno postoje razlicita misljenja da li je i koliko taj ventilator potreban...
BlasterMaster is offline   Reply With Quote