Quote:
Originally Posted by silicon science
Pa ako je jedina provera dokumenta ta sto ce prodavac da klimne glavom kad vidi pecat skole (za koji ni ne zna kako izgleda btw), onda moze 
Al svakako da kolega drugar zemo student koji pohadja takvu skolu moze da ti sredi. Ima kombinacija sigurno, problem je sto je ovo pionirizam zapravo.. Kupovina softa od domaceg trgovca posrednika, uz studentski popust.
Otkud to da studenti
u Srbiji kupuju softwer  
zapita se u sebi
Hans Von Steinfberg!!
i nista mu ne bi jasno,
al popusto odobrio
je chasno
|
Haha, bravo za stihove - kao neki haiku
Ma i meni je idiotski, kao da Steinberg zna kakva je koja skola u Srbiji, mislim zabole ga cosak za to... Nego ovi iz Mitrosa kao da zele da zastite Steinberga da ga neko ne zavrne u Srbiji - naravno pitao sam da li mora da bude bas takav faks, bili su izriciti da mora... (mislim da je i neka visoka skola OK, kao npr VETS)
Sto se tice tog kupovanja preko domaceg posrednika - pa zasto da ne - u Nemackoj je gomila prodavnica koje isto tako rade - odneses formular i oni ti odobre popust. Kapiram da isti formular postoji i kod nas, mislim - nismo mi bas toliki marsovci, u Evropi smo, bar geografski. Svi oni to salju u Yamahu. Razume se da je to cist kretenizam - ta provera da li je muzicki faks ili nije, oni se tu definitivno oslanjaju na distributera, koji je manje ili vise savestan. Ko zna, mozda 'oce frajer neku suskicu da mu metnem u dzep, tradicija je ipak tradicija...