View Single Post
Old 02-07-2014, 02:52 PM   #22
psionic
Superoperater

psionic's Avatar

Default Re: Cubase 7 EDU ?! Nabavka...

Quote:
Originally Posted by VladaNS View Post
Evo jos se tresem od straha i neodlucnosti

Ma gledam iz svoje perspektive. Nemam vremena da se prosetam sa kerom po Dunavskom parku pa prosto ne mogu da verujem da neko ima vremena i energije da odlazi u inostranstvo po program. Ne kazem da je to lose, samo mi je cudno. A inace drugar otvara subway u Novom Sadu uskoro, tako da ne morate kretati do Peste
Ma ok je npr skoknuti do Peste, malo blejati i usput kupiti kubaju7 ( mislim cubase7 ), izlet koji korisno zavrsis. A posto dosta ljudi ide preko leta negde preko (ne samo u Madjarsku), ovo je prilika za tako nesto. Nije losa ideja sve u svemu, ali opet ti papiri i smaranje sa dokumentima za EDU verziju ne bi upalilo. Tako da - za sada ostaje da ubijem nekog studenta, iskopam mu oko i prislonim tamo u mitrosu na retinalni skener i dnk analajzer, da dokazem da je student i tako pazarim EDU

Quote:
Originally Posted by Elf
Mnogo je postao čudan ovaj svet...loše je kad se smeješ,loše je kad putuješ.
Uzdravlje vam bilo svima i sa srećom!
Nije, nego ono sto sam napisao na kraju mog drugog posta zaista stoji - ali za sve nas - omatoreli smo, unamcorili smo se, postajemo dzangrizavi i bice sve gore kako vreme prolazi... JBG ali takav je ovaj zivot...