u sredinu dolazi jo? glavni 28" 4k display pa neće biti problema, ovo su samo pomoćni monitori prvenstveno radi video produkcije
?to se tiče kamene vune, većina kamene vune je najtvrđa kamena vuna od knaufa, mekana je samo u glavnom zidu 2 x po 10cm i jo? dodatna tvrda 2 x po 3cm

tako da tu se nije ?tedjelo.
Evo napredak malo lemljenja kablova i svega, ispast će me oko 600m kabla da pospojim sve iz mixera u patchbay + sve iz wall boxa itd, uglavnom detaljno budem napisal kak je točno sve spojeno kad zavr?im sa wiringom:
po?to su neutrik patcbayevi svi sa banana kablovima naprijed i iza, radi uzaludnog tro?enja konektora na one spojeve za koje znam da s eneće mjenjati, odlučil sam odlemiti jackove s pločice i direktno na pločicu lemiti sve insert pointove mixera (32 ukupno) + sve ostale konekcije koje se neće mjenjati na patchbayu, a to je skoro većina.
prvih 8 insert pointova zalemljeno, ostatak sutra
također sam krenul na spajanje prvih 12 kanala iz wall boxa direktno u mixer, ostalih 8 iz wallboxa idu na patchbay, a 4 mikrofonska + 2 lampa?ka iz mixete idu direktno na patchbay i u tilelines na rack