Thread: Wavelab 8
View Single Post
Old 11-06-2014, 07:16 PM   #12
idvi
Senior Member

idvi's Avatar

Default Re: Wavelab 8

Quote:
Originally Posted by Sky Net View Post
Zavisi kako gledas na to. Nema narodnih vezija, i ja se iskreno nadam da ih nece ni biti, kako za Lab tako i za ostale. Stvar je vrlo jasna - ako se tim bavis, ako ti to treba i ako OD TOGA ZARADJUJES - onda se isplati. Velika je vjerovatnoca da ce se javiti pojedinci koji se kunu u Cubase 3 ili Nuendo sa standardnim argumentima tipa zatupljenosti u XP, nekakvu analogiju, slatkoce i ostale nebuloze. Donekle i razumijem te ljude - ako to rade onako, iz nekog ''hobija'',i ako je to za njih kraj svijeta - onda im i ne treba nista bolje. Da se vratim na pricu - ako ti je to izvor prihoda, onda vrijedi, jer samim tim podrzavas i firmu koja to pravi - da se svi vode balkanskom politikom, skini dzaba i deri, sve bi korporacije propale, ali je sreca sto je u svijetu vise pametnih umova na tom polju razmisljanja. Pregledaj prezentacije, tutoriale, what's new i ostalo. Imas i 30 dana trial za 8.5 verziju, pa probaj, to je najbolja varijanta.
...iz tvoje perspektive podr?avam te tvoje stavove. Neznam koja si generacija..jer ako si starija onada je to licemerje. kao ti si to sve isproba a ostali neka sad to plate..i te fore. Kao sad odjednom svi mi imamo licencirane proizvode i pooo?tenja do iznemoglosti.
Prijatelju ako si probao u svom audio-muzićkom ?ivotu i jedan (1) craciran vst-i ili daw ti si za mene u najmanju ruku ....nemam izraz
Ako NISI eto javno ti dajem priznanje.. koje nemaju ni svi likovi koji su izmislili softwaree i ostale "salate". Većina njih i iz naj naj većih korporacija ili su bili hakeri ili su kopirali i hakere i krekere i ostalu igrariju.!
Zato ako smo i mi koristili stvari sa pijace a za?to to nebi koristili i mladi..za?to.?
Da ne idemo u filozofiju da oni prodaju na pijaci (autori) polu proizvode koje i sami daju hackerima da bi besplatno mase "poto?aća" provjerile njegove "bagove" i funkcionalnost. Mislim da je besmisleno potezat tu polemiku..već pre?vakanu na svetskim forumima.
I zato za pijacu ..da ali ne za zaradu na tome(zna se u kojem smislu)