View Single Post
Old 03-06-2014, 02:55 PM   #15
Bockie
Moderator

Bockie's Avatar

Default Re: Dejan Milutinović 2014

Quote:
Originally Posted by darkstar View Post
Moram da priznam da sam mozda medj prvima procitao temu ... i kao ajde kad neko od vidjenijih rumskasa kaze da je nesto vrhunski, poslusam ....

Medjutim krenuo sam da pisem reply, pa odustao... u zadnje vreme govorim samo ako mogu pozitivno.... a ovo mi se stvarno nista nije svidelo ... protiv ovolike obicnosti se borim,iskreno ....

Tako da bockie kapiram da je dusan isto ovako doziveo stvar, a ti mozda odusevljeno, pa " sevaju varnice" ... to mi se dogadjalo, tacno znam osecaj kad ti nesto nekad legne sto ostalima ne izazove ama bas nikakvu emociju.
Eh, dobro, vidi sve ovako napismeno izgleda zaista crno ili belo... No, ba? kao u potonjem Vasinom quote-u , taj italo-prizvuk se negde pro?ima i to mi je bilo interesantno. Čak i sam napominjem negde da su ovo sladunjave baladice, prosto sam "upozorio" na to... I opet ka?em, meni je ovo ok, jer na umu imam one grozne debele kravetine i promiskuitetne klinke negativnog nivoa IQ, koje ne silaze sa tv i pevaju tekstove sa nalepnice Domestosa... Ja sam to imao na umu, a ovo mi je delovalo kao neki kontra teg...na već postojeću stranu...sladunjavih baladica i tako... Pogotovo ?to su trendi pederčići tanu?nih glasića u modi, pa me ovo podsetilo na "vintage" vokale i td...

Quote:
Originally Posted by awacs View Post

Za razliku od Du?ana, uop?te neću pitati Bokija ?ta mu bi da ovo pomene kao nekakav highlight domaće produkcije. Ko voli Toto ili italijansku produkciju verovatno mu i ovo prija.
Da, rekoh već... Ne znam da li je, ali i ako jeste neki Be-ef-de ili Bateri, onda je po?teno spakovan, ako je ?iv instrument, onda je korektan...A to upravo vidim kao plus, eto, a muzika kao muzika, već rekoh da je to taj ?anr, pa ko voli eto, mislim da bar ne?to vredi...

Bockie is offline   Reply With Quote