Quote:
Originally Posted by darkstar
Moram da priznam da sam mozda medj prvima procitao temu ... i kao ajde kad neko od vidjenijih rumskasa kaze da je nesto vrhunski, poslusam ....
Medjutim krenuo sam da pisem reply, pa odustao...
|
Vala i ja isto tako, pa sam se zadržao na samo meni razumljivoj opacsi o Auratonima

Ali, aj kad sam već ponovo tu da kažem još ponešto...
Ovakvu muziku suviše često čujem u taksiju (ili u kafiću u koji uđem posle posete zemunskoj opštini da sabijem dupli vinjak i osvestim se od sudara sa administracijom) da bih je doživljavao na bilo koji način izuzetnom. Drugim rečima, poput Dušanovog i moj tunel je već dovoljno iznutra osvetljen ovakvim svetlima.
Za razliku od Dušana, uopšte neću pitati Bokija šta mu bi da ovo pomene kao nekakav
highlight domaće produkcije. Ko voli Toto ili italijansku produkciju verovatno mu i ovo prija.
Nismo isti. Recimo, da mi neko d? vlast ja bih odmah zabranio polifone sintisajzere, a reverbi duži od 1200 milisekundi bi smeli da se koriste samo uz posebnu dozvolu petočlane komisije. Srećom, ko me šiša. A i Bokija. A i Dušana.
Jedino je bitno da li ovaj lik uspeva da zaradi kintu od toga ili ne, pošto ovakva muzika, sastavljena isključivo od žanrovskih opštih mesta, ima smisla jedino ako je isplativa.
Pozdrav,
Vasa