Quote:
Originally Posted by awacs
Na osnovu @idvijevih ranijih postova cenim da mu treba konvertovanje .MID fajlova u karaoke matrice. Cenim i da je navikao na Cubase. Jedino ne razumem za?to se ljuti na druge DAW-ove kad već ima onaj koji mu radi posao.
Pozdrav,
Vasa
|
ok ..ok..ne ljutim se vec samo polemiziram..razgovaram pa o zato i postoji ovaj forum.

Cudno mi je da likovi koji programiraju nove software ..kad vec vecinom stvari kopiraju od starih provjerenih ..za?to propu?taju neke vrlo znacajne stvari. To me muci.
Naravno radim celi zivot na cubase ..i malo me chudi da je za tebe rad sa Midijem iskljucivo vezan za karaoke?? Cudno jakoo cudno.
Evo copy-paste text iz jednog "stranog" foruma sa gooogle prevodom..:
Cubase / Nuendo (Puna verzija) je IMHO najmoćniji DAW raspolaganju. Sve navedeno mo?e napraviti osnove - snimanje, mix, ima midi funkcionalnost uklj. virtualni instrumenti. Međutim Cubendo izdvaja po tome ?to sadr?e alate i funkcije koje su svi ostali Daws imaju tek izmisliti. Slično kao ?to su automobili sve ići od točke A do točke B, ali nitko neće reći da je Lamborghini i Volkswagen su "isti".