View Single Post
Old 01-06-2014, 09:41 AM   #93
idvi
Senior Member

idvi's Avatar

Default Re: Presonus Studio One 2.5

DAW-glazbeni sekvencer-ili digitalni audio editor softvera, za dodavanje ili mijenjanja glazbene notne podatke..otprilike definicija DAW sekvencera.
Dakle ako se proizvod prodaje pod tim sloganom u kompletu..onda je One..u najmanju ruku polu proizvod.
Ima audio editora (vi?ekanalnih) fenomenalnih ćak i zapanjujuće dobrih..evo sjetih se jednog (onako bezveze) WavePad.
ALI dobrih DAW-sekvencera... da je sve u jednom kao CUB, Logic malo..skoro pa jo? manje.
E zato me One razočarao..naj jednostavnije radnje koje bi trebale "?ljakat" ovde ni u tragovima. Ma boli me...?to ima savr?eno ovo ili ono kad uradim naj jednostavniju radnju a on mene izbaci (da prostite) sranje..onda je i on za sada za mene sranje.
Napominjem da mi nije do polemike nego jednostavno pop..kad ga se uspoređuje sa Cubom kao da uspoređuje? crno beli TV sa kolorom koji ima i daljinski.