heheh.. hvala! samo kratki update, pomereno je gostovanje za drugi dan jer smo shvatili da možemo to na drugi način da uradimo i da se ispromoviše mnogo bolje, pošto imam nekoliko stvari koje hoću simultano da lansiram.. evo vam jedna stvar koja me oduševila i koja se desila prilikom jednog sviranja u svratištu:
Quote:
Puno mi je srce od ovoga danas majke mi! Valjalo bi da se pročuje koliko su dobra deca iz svratišta. Oborili su me s nogu!
Dakle dogodilo se sledeće:
Doneo sam svoju prvu klavijaturu i napravio im takmičenje sa uslovima: ko nauči dve pesmice dobija klavijaturu.
I naravno deca su htela. Svi su pokušavali dok je Dragan (levo) samo posmatrao i nije hteo da se gura..
Onda sam ga pitao da li želi da proba, i iz prve je odsvirao pesmice. Na kraju je on bio u "finalu" sa još jednim dečakom. Onda sam rekao ok, ko nauči "za elizu" (prvi deo desne ruke) on nosi klavijaturu, i Dragan je opet iz prve sve shvatio i odsvirao.
Čestitali smo mu i dali mu klavijaturu na šta se on okrenuo i dao je Marku (desno) zato što zna da Marko jako želi da svira.
Njih dvojca su se upoznali u svratištu.
Ne znam za vas, ali meni je srce puno.
|
dan nakon toga se desilo sldeće:
Quote:
Drugari su danas nastavili akciju vraćanja osmeha na lice dece u svratištu (hala 11, sajam)
A mali Dragan, koji je juče osvojio klavijaturu, je danas dobio gitaru na poklon od Dušan Duke Pavlov! Duke ti si car!
Srce mi je puno kad im vidim osmehe!

|
Akcija se nastavlja, decu animiramo svaki dan.

Svako ko želi može da se priključi, i može pomoći igračkama i instrumentima.