Quote:
Originally Posted by Shot
Izgleda O D L I Č N O !!!
Mali savjet...
Ja sam si radio vrlo sličan rack kao ovaj tvoj, samo nije četverostruki nego 3 x 14H
Stavi na njega dole kotačiće da ga možeš lako odvojiti od zida i vratit nazad.
Na žalost, masu puta se dogodi da iz nekog razloga trebaš nešto prčkat po pozadini sprava. Ili ih vadiš van zbog servisa, ili dolazi nova pa ostale želiš složiti drugačijim redoslijedom ili ko zna što...
Ja kad sam radio rack mislio sam da je to - to i da nema boga da ikada više vadim van išta. Al uvijek je nešto. Ne možeš to sad pretpostaviti.
Stavi neke kotačiće ili napravi ploču s kotaćima koja se lako podloži s nekoliko letvi da se rack može podignut kada ga se odvaja od zida.
Sranje je s ovim rackovima od iverala ako nemaju iznutra željeznu konstrukciju da kad su napunjeni spravama više se ne mogu primiti i lagano podići da se odmaknu. Odma iveral krene krckat, savija se, izbija šarafe i svašta. Nije to materijal koji podnosi stres. Ak rack kad je napunjen je TEŽAK!
|
ma znam da ću vaditi i razmještati, vidiš stvarno hvala za ideju, kupil sam neke nogice za njega, ali ću rađe staviti kotače i to na način da budem ih probal unutar ugraditi tako da praktički izgleda ko da rack leži na podu, pa da je razmak sve nekih 2-3mm, a opet da klizi na kotačićima!
ps. i ja sam razmišljal o tome, ali rack još nije gotov, i svugde bude došel medijapan da se učvrsti i ako bude trebalo stavit ću željeznu konstrukciju, to ću rješiti naknadno kad sredim stol i prije nego postavim railove za rack