Thread: Kolko ko?ta hit
View Single Post
Old 26-05-2014, 02:56 PM   #15
DaBear
VIP Member

DaBear's Avatar

Default Re: Kolko ko?ta hit

Quote:
Originally Posted by awacs View Post
Stručan forum ili ne, u muzičkoj industriji popularnost je jedino merilo kvaliteta, s tim će se valjda i DaBear slo?iti. E sad, ako su tro?kovi popularizacije neke pesme... skoro trinaest puta veći od tro?kova njene izrade (1.000.000:78.000)... meni to dovoljno govori o značaju same pesme u odnosu na sve ostalo.

Jo? vi?e mi govori ono ?to je DaBear napisao ? da pesma mora da bude ?najbolja koja mo?e da se nađe u datom momentu?. Dakle, i momenat je va?niji od pesme. Hehe.

Pozdrav,

Vasa
Jes vala...i najgore je sto jako mali broj ljudi (mi na forumu, na pr.!) potresa zbog svega toga. Koga je vise briga za sve to...?

Malo off...Ja sam skontao koliko je sve besmisleno i obezvredjeno jos davno kad sam jednog jutra otisao u Virgin Records (danas ne postoji vise, zatvoreno sve) i kupio novi singl Gorillaz koji je imao kao bonus i HD video singl na DVD-u (opasna, skupa animacija). Platim ja taj CD/DVD sing ?1.99 i odem po neku klopu pa u studio. U samoposluzi sendvic (2 trougla u plasticnoj kutiji ?3.50!!
Gorillaz potrosili vreme u studiju, pevali, svirali, snimali..napravili i mega video, HD, animacija, rezija...editing sve do jaja i ?1.99 (od kojih oni ne dobiju verovatno nista) a glupi sendvic koji se napravi za 3 minuta i kosta ?0.50 se prodaje za ?3.50 !! Alo?
DaBear is offline   Reply With Quote