Re: Neverovatno, ispizdeo sam.."humanitarni koncert" na politickoj osnovi
E druze moj dok je bila stara direktorka,posle svake priredbe bi mi bar prisla i rekla kako je bilo sve super,a ova nova ne ferma ni dva posto,samo lizu d...pe predsedniku opstine..
U centralnoj skoli imamo pianimo koji nije stiman 15godina, a u istutlrenim odeljenjima ih molim 4 godinr da kupe sintisajzer od 50e da bih mogao normalno da tealizujem nastavu,i jos uvek nista od toga.
Kada smo imali ponudjen koncert duvackih instrumenata za neke skromne parice,da muzicari dodju u skolu, obratio se direktorki a ona mi rece"poslali sui kratku prezentaciju, ma ono je dus-dibidus,ne dolazi u obzir", bas tim recima.
Ma sasuo bih im sve u lice, ali kao sto kazes bolje se smeskati se i i trpeti jer u suprotnom,veoma lako se moze popiti otkaz,jer su oni svi u stranci,a ja nikad nisam bio ni u jednoj,niti cu..
Haha, a secam se skoro sam polagao za licencu za nastavnika, i pitanje mi je palo kako se postaje direktor skole, ja naravno ispricao sve uslove itd...sto se ispostavilo da u praksi nije tacno, vec samo politika..
Last edited by Nemania; 22-05-2014 at 07:24 PM.
|