View Single Post
Old 21-05-2014, 02:23 PM   #4
Dushan_S
Pro Member

Dushan_S's Avatar

Default Re: Savjeti vezano za snare

Quote:
Originally Posted by dreadskill View Post
Cijeli mix je jos u povojima ovaj dio koji sam stavio je vec kako sam napomenu, ako se ne varam prije, nakon sto sam nesto prckao po tom dobosu i eksperimentirao pa sam poremetio vecim djelom i odnose glasnoca... jasno mi je da je sve ostalo dosta "tise" u odnosu na bubanj... i da ima tu jos dosta posla.
Sto se tice trece gitare vrlo je zanimljiva salu na stranu ... u bandu smo tri gitare s tim da je jedan gitarist ujedno vokal i klavijaturista tako da su te tri gitare "balansirane" i cesto je kombinacija dviju gitara izmedu nas trojice ... naravno ima djelova gdje idu sve tri i to funkcionira super.
Pa pomenuo sam jer je to generalno problem ako sviraju u funkciji ritam gitare. Ima? jednu gitaru levo, drugu desno... I gde onda sa tre?om? U sredini pravi samo gu?vu. Osim ako se ne radi o tome da svaka gitara svira ne?to drugo, bolje snimaj instrumente tako da razmi?lja? o aran?manu a ne o broju muzi?ara. Ako treba sedam gitara, snimi sedam, ako treba dve, snimi? dve. Posle u?ivo odradi? tako da raspodelite du?nosti. Dakle ka?em ovo samo ako se radi o ritam gitarama, ako gitare imaju neke deonice koje su me?usobno razli?ite, onda to ve? mo?e da se odradi.
Dushan_S is offline   Reply With Quote