View Single Post
Old 21-05-2014, 08:04 AM   #9
dreadskill
Junior Member

Default Re: Savjeti vezano za snare

Quote:
Originally Posted by Dushan_S View Post
Poslušao sam klip i ono... Ne razumem kako si ta?no došao do zaklju?ka da je baš snare problem? Rekao bih da imaš više problema sa miksom generalno, a snare ne da ti ne izlazi, nego stoji potpuno van svega, možda i preglasan. Ovog trena sam na nekim malim kompjuterskim kutijicama, pa ne mogu da ti precizno mišljenje, ali kako ja kapiram, miks je organska stvar koja treba da funkcioniše kao celina, pa kad konstruišeš miks, bitno je da unapred znaš šta želiš da dobiješ, da ne praviš snare koji ne?e iza?i na kraju ili loše raditi sa ostatkom miksa. U svakom slu?aju da ?ujem ovo a ne znam šta te mu?i ne bih prvo po?eo da pri?am o snare-u.

Btw, moram priznati da ne razumem kakva bi to mogla biti "tre?a gitara"
Cijeli mix je jos u povojima ovaj dio koji sam stavio je vec kako sam napomenu, ako se ne varam prije, nakon sto sam nesto prckao po tom dobosu i eksperimentirao pa sam poremetio vecim djelom i odnose glasnoca... jasno mi je da je sve ostalo dosta "tise" u odnosu na bubanj... i da ima tu jos dosta posla.
Sto se tice trece gitare vrlo je zanimljiva salu na stranu ... u bandu smo tri gitare s tim da je jedan gitarist ujedno vokal i klavijaturista tako da su te tri gitare "balansirane" i cesto je kombinacija dviju gitara izmedu nas trojice ... naravno ima djelova gdje idu sve tri i to funkcionira super.

Last edited by dreadskill; 21-05-2014 at 08:07 AM.
dreadskill is offline   Reply With Quote