View Single Post
Old 19-05-2014, 05:10 PM   #12
DaBear
VIP Member

DaBear's Avatar

Default Re: Strujni kablovi - od tracha do istine

Quote:
Originally Posted by pecass View Post
A sta se desava sa onima koji cuju razliku ( ili vide ) - da ih spalimo na lomaci ili i???
Ko cuje - dobro za njega !

Ja u tim prostorijama to ne cujem. A drugo..slusamo muziku a ne kabl...

Jedna je prica kad sedis u svom studiju u prostoru koji relativno poznajes i onda ga uporedjujes... ali kad je sve to u nekoj dnevnoj sobi - to nema veze sa mozgom !

Ja sam dovodio lika kod mene u studio (to mi je bila najbolja soba od 4 koliko sam imao..Dynaudio M2 / Chord rade koma !!) Isti CD slusamo na njegovim HiFi zvucnicima od jako mnogo para..($80.000) u njegovoj velikoj dnevnoj sobi, razmaknuti 5 metara, iza staklo, levo i napred glatke povrsine (drvo / zid)..zvuk nema veze sa mozgom (obaska sto su zvucnici neki array sa 15 malih zvucnika od 5cm i wooferom ko ves masina) i posle dodjemo u studio gde se cuje kako radi feder na hi-hat pedali, dinamika, presence, vazduh se pomera od muzike..i on nista ne cuje i i dalje negira da je bolji zvuk u studiju... sta onda?
Zasto da se lomim kad u startu klijent nije zainteresovan i ne kapira. Dokle god hoce da plati uslugu i kupi nesto skupo - dobro je !! A sad da li ON cuje uopste...za to nemam vremena...
DaBear is offline   Reply With Quote