Quote:
Originally Posted by Dushan_S
AudioStorm, nije lepo ?atro odgovoriti ljudima a da se ?ak nisi potrudio da pro?ita? ?ta su napisali, nekulturno je. Kao ?to je i ovakva vrsta sarkazma u kojoj se, umesto argumenata ismeva mi?ljenje drugog tako ?to se pravi karikatura i govore stvari koje ta osoba nije rekla. Po?to niko ovde pre tvog post-a nije rekao ni?ta nalik ovome iz tvog pasusa, mogu samo jo? jednom da ponovim da je ipak lepo pro?itati post koji komentari?e? i normalno odgovoriti na njega.
A to ?to daje? pomo? to je lepo, i treba. Ali nisi jedini, ?isto da se razumemo po?to bi se tvoja napomena mogla ru?no shvatiti da insinuira? da neko drugi to ne radi. A to sigurno ne ?eli? re?i, jel da?
|
Dusane dragi,odakle ta doza negativizma kod tebe?Ja te smatram jako ok likom,mozes li mi samo reci gdje vidis i po cemu si zakljucio da sam ja ista lose rekao?
Zasto bi se moja napomena mogla shvatiti pogresno?Ja sam fino rekao da idem da dam svoj doprinos pomoci,i to je sve.Odkud takav stav da ja zelim reci da to neko drugi ne radi,to ne razumijem?
Drugo,pazljivo sam procitao svaki post prije ovoga,tako da ti komentar ne stoji,ti si izneo samo svoje misljenje,u kontra prilog "TZ" i nista vise od toga.To je samo tvoj stav i ja ga postujem.Ako mislis da su to neki relevantni dokazi za isto,bojim se da bih pomislio da si malo naivan.A to sigurno nisi.
No hard feelings
Ono sto je vaznije brate,jako velika katastrofa je zadesila vase zemljake,a nasu bracu,sestre,komsije,prijatelje,mislim zaista da nema mjesta nekim ovakvim stvarima,slozices se?
Bitka je sa svime,sa nabujalim rijekama,vremenom,nedostatkom opreme,ljudstva,vozila,hrane,ljekova,dajmo nas maximum.
Sto se tice teme odakle je i krenula neka diskusija,rado cu se odazvati da sukobimo misljenja/argumente ali nekom drugom prilikom i na nekom drugom mjestu,
Zivio !