View Single Post
Old 08-05-2014, 01:46 AM   #4
Ghost Dog
Member

Ghost Dog's Avatar

Default Re: TC Native 3.0 problem sa sidechain-om kod kompresora

Bolje da ne ćitam i ne pišem u ovo doba (mislim da mi se već spava ), ali da ispoštujemo ljude koji su odgovarali.

Quote:
Originally Posted by spartakus View Post
Probaj da iscrtash automatizacijom sve(veshtacki sidechain)..meni to nekad pomaze kad mi se na pola projekta(obichno taj db side shto ga pomenuste zakuca..
Sve? Volume automatizacija?

Šta znam, ovaj db Audioware ne deluje bog zna kako (ne mislim u vizuelno-estetskom smislu), ali izgleda da lepo radi, tako da, čini mi se da neće biti potrebe za tako nečim.

Quote:
Originally Posted by awacs View Post
A 'si probao da sačuvaš key input postavke u okviru default preseta?

Pozdrav,

Vasa
Ok, nisam siguran da sam najbolje razumeo. Default preset za TC compressor?

Svejedno, u verziji 3.0 key input je kod mene apsolutno nedostupan, a u verziji 3.1 (iskreno), nisam probao, ali ne gajim nadu po tom pitanju. TC je prekinuo podršku za ove plaginove (ako sam dobro upućen) odmah posle te verzije 3.1, i jednostavno nisu otklonili ni te trivijalne bagove. Hoću reći, nisu to neki ispadi vezani za moju situaciju, već dobro poznati bagovi koje proizvođač nije otklonio, zato što je sveukupno digao ruke od ovih plaginova.

(A ja, sa svoje strane, nisam pokrenuo ovu temu da bih, znajući ovo poslednje što sam napisao, traćio i svoje i tuđe vreme, nego mi je palo na pamet da neko ko je baš dobro upućen možda, eventualno zna neku foru tipa, "e, to i to se upiše u registry i onda proradi", ili tako nešto.)
Ghost Dog is offline   Reply With Quote