Hvala na odgovoru Bubu. Ovo ce ipak mozda biti pitanje borbe sa MIDI postavkom nego sa kablovima za sada

Imam ja instalirane ASIO drajvere, inace ne bi mogao da sviram u Nuendu, jer mi samo te ASIO konekcije i rade. Uspeo sam ipak da sviram na nekom sintu koji mislim da je hardverski ugradjen na karti, vidim ga u MIDI settings u Audio u sistemu i u NUENDU kao Yamaha FM Synthesizer. Taj radi bez ikakve latencije, bar ikakve primetne, ali zastareli su mu zvukovi, iako interesantni, probao sam da ga koristim da preko njega idu VST-ovi, ali nece, on samo radi sa svojim zvukovima, bar koliko ja vidim. Ova kartica ima i neki Yamaha PCI External MIDI (sto pretpostavljam da je za MIDI/GAMEPORT), jer vidim kad sviram da ima signal, ali se nista ne cuje, zbog cega kontam da bi verovatno trebao kabl. Kao da mu nesto nedosaje, verovatno MIDI OUT. Ono sto radi i preko cega sviram, a sto ima veze sa ASIO drajverima koliko ja kontam, odnosno preko cega oni rade, je Microsoft GS Wavetable SW Synth, jer kad to ukljucim onda cujem sta sviram. Mozda je jos nesto do podesavanja. Video sam da mi na ASIO podesavanju izlaze 2 Yamahina ulaza i izlaza za levi i desni kanal valjda, pise Yamaha DSx Native Audio 1 (left) i Native Audio 2 (right). Da li mozda nesto od toga nisam dobro podesio? Ako bi mi neko pomogao, mogu da mu kazem sta mi gde pise. I da, spusticu buffer size, sad mi je 2048. To je verovatno mnogo. Probacu sa 1024.
Jos jedna stvar - Instalirao sam i ASIO4ALL drivere, ali nisam siguran da mi rade. Ovi ASIO sto imam su Full Duplex.