Re: Korg M3
Postovane kolege, znam da je post malo zastareo ali vas najiskrenije molim za pomoc. Kupio sam M3, ali covek koji ga je prodao kaze da ne zna nista o njemu i da ga je kratko koristio, jer ne ispunjava njegove zahteve. Istrazujuci, shavatio sam da mi za muziku koju sviram M3 odlicno odgovara. Ono sto nisam mogao da skontam kada sam kupovao, jeste problem sa kojim sam se susreo, a tada je vec bilo kasno, a od coveka ni traga ni glasa. Vizuelno je odlicno ocuvan, medjutim kada se upali u toku rada pocne da brljavi. Ispod 8 klizaca postoje dugmici karma on-off i karma latch. Kada klikam po presetima i kada dodje na neki preset gde po difoltu pali ova dva dugmeta, desi se da vise nece da ih iskljuci. Kliknem na sledeci preset i tako redom oni se ne iskljucuju. Znaci bukvalno predje 300 preseta a oni ne mogu da se deaktiviraju. Takodje kada udjem u x-y mode , on pobrljavi kada predjem prstom po ekranu i vise ne mogu da se vratim na normalan zvuk.Nesto aktivira, zatim izoblici zvuk i vise nema povratka. Na tutorialima sam glrdao da se zvuk modulira samo dok je prst na ekranu, medjutim on totalno poludi. Ima tu jos nekih stvari, ali vise ne znam da li su greske ili sa mojim ne poznavanjem materije ne znam sta da uradim
Znaci molim vas pomazite, bas sam se izbedacio, da li je to sovtverski ili sta vec...
|