Thread: oprema u Srbiji
View Single Post
Old 22-04-2014, 02:28 PM   #23
Braca
Senior Member

Braca's Avatar

Default Re: oprema u Srbiji

Sve ste pomesali, biznis, muziku, opremu produkciju, vise ne znam o cemu pisete. Awacs magentofon sam kupio jer mi se moze (na prvo slusanje trake se nekim dzezom-live snimljeno u srbiji, jasno sam cuo razliku-cinele zvuce potpuno drugacije, meni naravno bolje). Imam i digitaliju ali sa velikim zadovlljstvom kad god imam prilike kupujem dobru analogiju. Posto je kod vas sve to jednostavno i lako, evo vam site coveka koji pravi analognu ezoteriju http://www.knifaudio.com/cgi-bin/vie...gi?page=hinnat, predpostavljam da je potpuno poludeo da se time bavi kad su plugovi resili celu tu misteriju, vidim da jos nije zatvorio firmu znaci pravi i prodaje, kome prodaje to je vec njegov problem i nadam se da mu dobro ide posao, i sam imam par sprava identicnih iz njegovog programa. Naravno i sami znate za Thermionic, Manley i ostale firme, da je tako kao sto vi kazete, odavno bi pozatvarali i prodali ili presli u neki drugi biznis. Nemam nista protiv vasih stavova, ali stvari nisu kako ih vi predstavljate i dozivljavate, ja samo kazem da se ozbiljne stvari i dalje rade na hardveru, ne bilo kom naravno. Ko zeli da cuje tu sustinsku razliku dobrodosao je kod mene, rado cu demonstrirati i uporediti obradu zvuka u digitaliji i analogiji, otprilike ti je to kao kad jebes sa kondomom i bez, ako sam bio dovoljno plastican
Braca is offline   Reply With Quote