View Single Post
Old 19-04-2014, 10:39 AM   #8
Sky Net
Member

Sky Net's Avatar

Default Re: Da li je software "upropastio" muziku - ali privremeno

Sound ne pravi daw, nego covjek, i sound ima svoje stilove, i svoje vrijeme, danas je u modi jedno, sutra ce biti drugo.. To kakva ce buducnost biti, i da li ce u glavi biti cip ili ne - I really don't give a f***. Ljudi su prije na singl core-u pravili stvari koje su dobre, i koje su dobro zvucale. I nikakav spire ili i15 nece pomoci u tome, jer to sto ti cujes, toliko spektakularno, to je tvoja licna percepcija. Znas sta ja mislim o spire-u npr? NE MISLIM. Ne opterecujem se. Ne interesuje me koliko ima filtera ili nema, nije me briga jer nisam programer. Sylenth igracka? Super. Tvoj stav. Neko je sa njim zaradio pare i pare, i ima milione slusanja. Nexus isto jel? Super. Sigurno se nisu opterecivali s time koliko oscilatora ima. To sto ti ne znas baratati s njim, i njemu slicnim, i sto si se uhvatio jednog ko pijan plota, to je tvoj izbor i to je tvoje ne/znanje. Ko zna, zvucace mu i pad iz Hypersonica. Ko zna, napravice lead od 5 razlicitih lead-ova. I sigurno mu ne treba 3000% cpu-a. I zvucace. To budi siguran. Bolje se fokusiraj na muziku. Moj savjet. No hard feelings.
Sky Net is offline   Reply With Quote