Bogami ljudi, kad se pogleda na prvu ispada ko da su mu legli milioni i da je otiso u thoman i reko: "kupljeno..."
ali salu na stranu ima bogami on i dosta opreme sto se ne vidja bas cesto, i neke vintadz spravice , ciljno odabrane, plus neke modove... stvarno zavidna kolekcija

mislim, oseca se negde i komplex daj mora ovo da bude ili ono, al ruku na srce, zar je to za osudu, mozda covek i ne radi za poljsko trziste, mozda mixa za holivudske filmove stagaznas... mozda je u startu milioner+istinski zaljubljenik u zvuk pa i ne cilja na novac... a mozda je vec sve to i isplatio stagaznas... pa iskreno koji zaljubljenik u opremu ne bi voleo da ima sve to... a mi pa odma pljujemo po coveku

ee bre kak`i smo...

i posle jos pricamo o komplexima... maa ajte molim vas gospodjo...

od mene lik ima thumbs up, a vi kako `ocete...
kao da je na opremi u fabrici napisano "namenjeno samo multimilionskim kompanijama, nikako bogatom osobenjaku", iskreno kad mogu oni , sto ne bi i neki evridzh Dzho iz Poljske... i lepo rece neko bolje to nego droga i ostalo...
od mene aplauz i nek je ziv i zdrav... ima i vas nekih ovde kad vam pogledam slike studija pitam se sta ce mu to, a sa druge strane voleo bi i ja da barem 3put godisnje upalim tu spravu...