Dragi wladymeer, hvala na fenomenalnim recima

Slazem se potpuno sa tobom, rezimiracu poslovicom - "Ne bije boj svijetlo oruzje, vec boj bije srce u junaka". Ipak, treba imati bar pristojno oruzje, sto Juno DI svakako jeste. I vise od toga

Posto nisam apdejtovao svoje misli i akcije ovde, evo sad da kazem svima sta sam odlucio. Danas sam bas svratio do Roland Planeta i probao Juno DI i odusevio sam se

Siguran sam da ce ovo biti moja buduca klavijatura. Ovim putem se zahvaljujem svima koji su odgovorili na ovaj post i pomogli mi da donesem odluku.
Moze li mi neko objasniti kako da se zahvalim svakom od vas? Ono da se zabelezi? Bas bih to hteo. Samo ne znam gde to moze i kako.
Slazem se sa tobom da X5D nije jedina klavijatura koja moze da se koristi za rock i metal, stvar je u tome da verovatno vise klavijatura to moze. Treba covek licno da isproba i vidi sta mu se svidja. Nisam rekao da sam probao jos klavijatura danas, pa ipak Juno DI mi se najvise dopao.
Sto se tice pojacala, sad cu malo da sacekam, ali nova ideja mi je u fazonu da probam da nadjem neko pojacalo koje bismo eventualno pazarili drugar i ja i koristili ga na svirkama, jer oboica nismo pri kinti, a on je basista u bendu, tako da mozemo da se ustekamo oboica u njega. Moze li neko da mi preporuci neko od Behringer-a koje valja, ili to nema? Snaci cemo se u svakom slucaju.
Sta da vam kazem... ako bas moramo radicemo obrade, ali nesto nam se bas ne da... bolje nam idu autorske stvari.

Ova nasa prica je bas umetnicka, a ako uspemo nesto da uradimo - sjajno. Ne kazem da smo umetnici, niko od nas nema neku vece muzicko obrazovanje, ali borimo se najbolje sto znamo. Radimo koliko god mozemo na materijalu. . Radimo poslove i prezivljavamo, a nasu svirku stvarno volimo. Mislim da nikom od nas ne bi prijalo tezgarenje, sem mozda povremeno. Svaka cast svima koji tako prezivljavaju, verovatno je veci broj njih odgovarao na ovaj moj post, ali ono sto zelim da znate je da ste podrzali mnogo dobru pricu. Nadam se da ce se jos cuti za nas. Mi cemo svakako dati sve od sebe da to bude tako... Necu sad ovde da se reklamiram. Pitao bih samo ima li na forumu negde mogucnost da pozovem ljude sa foruma na svirku kada konacno bude?
Hvala vam jos jednom svima. Ako zelite, mozete mi jos nesto napisati u vezi pojacala.