Da, prilicno je haoticna situacija
Izgleda da su ljudi s Intel grafikom imali najvise problema. Npr. ne mogu da ucitaju vise od oko 32 Waves 9x plugin-a.
A pazite sad jedno od resenja:
Quote:
This occurs on PCs with certain graphics cards upon loading the 33rd instance of Waves plug-ins. The behavior is not DAW specific.
The solution is simple and effective. Just create a blank .txt file in C:\ProgramData\Waves Audio. Name the file no_context_sharing.txt. That's it. Problem solved. Enjoy!
--
I personally didn't have the Waves Audio folder in ProgramData, so I created it and it worked. Good luck!
|
http://www.gearslutz.com/board/music...instances.html
Ajd bas cu da napravim taj TXT. Mada nije bas za moj problem.
EDIT
Ma kakvi, u WL6.1 i dalje crno.
EDIT2
Sad gledam WaveLab folder, moguce da je neki od tone DLL-ova zastareo pa ne radi dobro s Waves 9. Nesto sto ima veze s grafickim prikazivanjem plugin-ova.
EDIT3
Postoji i tool koji pravi pojedinacne dll-ove umesto WaveShell-a, eto mozda cu i to da probam pa onda da stavim sve u poseban folder samo za WaveLab, da vuce odatle!
EDIT4
Ne vredi ni sa pojedinacnim DLL-ovima. Jednostavno ili je crno u WL6.1, ili je crash.
EDIT5
Inace, sad vidim da Waves garantuje podrsku za v9 samo za verzije WaveLab-a 7.2.1.600 - 8.0.3! V8 obuhvata 6.1.1 - 7.2.1.600.
Bice da WaveLab 6 ne ume da koristi taj "OpenGL" u obimu koji je potreban v9.
To sto mi radi sve u starom C5 je cista sreca.
Mislim, neki novi Waves plugin-ovi imaju animirani interface itd.
A da probam ja u Photoshop-u to da otvorim!?