View Single Post
Old 04-04-2014, 12:23 PM   #7
aleksrb
Junior Member

Default Re: Pomoc pri kupovini nove klavijature - za bend i demo snimak

Ljudi, hvala vam na odgovorima, ali bojim se da niste videli do koje sam sume spreman da idem. Dok ja skupim 1000 evra doci ce Nova Godina! Smoricu se i nema nista od svirke. kao sto rekoh sviracemo vec u septembru najverovatnije.
Moj maksimum je 400 evra, mozda uspem do 500 da skupim. Ako je mnogo za jednu klavijaturu da podrzi sve ove zahteve, razmisljao sam i da uzmem dve od po 200. A mozda jedna moze pristojno da podmiri sve moje potrebe. Sta kazete na
Roland GW8E V2.0 ? Korg I3? Korg PA 50? Korg X50? JUNO D? Roland D50? Solton Ketron MS5?

Sta fali ovim klavijaturama? Jedino sto su uglavnom matore ko biblije, osim Juno-a i Gw8e. Ok, to jeste minus vecine, ali jel to bas toliko bitno? Mislim, mnoge od njih su pravljene da traju...

Ne bih se stideo da sviram na necemu sto je malo retro ili malo jeftinije od tih pro klavijatura, ako znam da je to najbolje sto sam mogao u trenutku da nabavim. Jel kapirate? Najbolje sto mogu u ovom trenutku da izvucem, a posle cu videti ako budemo uspesni, onda mogu i neku bolju klavijaturu.

Znaci, molim vas maksimalno do 500 evra! Bilo bi bolje do 400, ali skupicu jos 100 nekako valjda...

Last edited by aleksrb; 04-04-2014 at 12:42 PM.
aleksrb is offline   Reply With Quote