View Single Post
Old 30-03-2014, 01:00 AM   #2
Dushan_S
Pro Member

Dushan_S's Avatar

Default Re: Vek audio interfejsa

A ?ta ako ga proda?, a onda uzme? povoljno u oglasima novi interfejs bez garancije ili neku drugu spravu i ba? ti to crkne? A onaj kome si prodao jo? 6 godina sre?no i zadovoljno radi na tom RME-u? Ili kupi? novu spravu a ona kao ?to to ume da se de?ava, izvadi ti du?u nekim ?udnim nekompatibilnostima, padanjima sistema ili ne?im tre?im?

Mislim da nema smisla ?iveti sa takvim razmi?ljanjem. Mo?e sutra da te neko udari kolima i napravi ti mnogo goru ?tetu u svakom smislu, od crkavanja interfejsa. ?iveti u razmi?ljanjima "?ta ako" gde poku?avamo da se za?titimo od "sudbine na delu" je malo bezveze. Ideja je realno da sprava isplati sama sebe, kako kroz ono ?to si nau?io uz nju, tako i materijalno jer si zaradio ne?to rade?i dok je ona bila tu. Uostalom, koliko god sam li?no poku?avao u ?ivotu da budem pametan i ?inim prave poteze uvek te iznenadi nevolja na kraju tamo gde ne o?ekuje?. Da nije tako mogli bi lepo da isplaniramo ?ivot i nemamo nikakve nenadane gubitke u njemu.

A ina?e ne znam ?ta da ti ka?em za to da li je pokvareno tako razmi?ljati. Pre bih rekao da je pomalo, ne uvredi se, stra?ljivo. Lepo je to ?to si iskren ali sad ti sam pretpostavi ?ta ?u ja da pomislim kad vidim da u oglasima ne?to svoje prodaje? i da li ?u ti ikad biti potencijalni kupac.
Dushan_S is offline   Reply With Quote