View Single Post
Old 29-03-2014, 09:45 PM   #31
frag
Member

Default Re: Reveal Sound SPIRE - najnoviji utisci

Odosmo off topic al' nema veze...

Phatmatik je najjednostavniji i najbrzi, ali je tako mali na ekranu i nudi premalo opcija.

Geist opet nudi previse. Ja hocu da mi svaki slice bude poseban key, pocev od C1, zasto sam ogranicen na 16 pad-ova? Moze li to da se prevazidje? Da li ima neka funkcija tipa "remove clicks", zato sto ne sece uvek kako valja? Da li ima LFO ako vec ima solidne filtere? Kako da zumiram envelope i dodajem tacke na njima? Kako da iskljucim pattern mode - ne treba mi nikakav pattern, a jos manje song?

A mozda je za mene bas IL Slicex. Deo FL koji mi je potreban u C5.

Evo sad cackam Slicex stvarno je super. Ali sta koji k. pocinju semplovi od C3!? Kako da stavim da bude od C1 kao i obicno? Envelopu lepo vidim ali nije mi jasno, promenim attack nema promene u zvuku, iako sam bacio AMP na odgovarajuci "articulator". Menja se sve osim onog sto hocu. I najvaznije, kako da podesim "sensitivity", izgleda da mi secka po kvantizaciji a ne po tranzijentima uopste ne vidim gde se to podesava a to je elementarna stvar. Pa bre za SPIRE (a i Battery 4!) NIJEDNOM uputstvo otvorio nisam a ovo k'o da je rocket science.

Samo strpljivo
frag is offline   Reply With Quote