View Single Post
Old 28-03-2014, 06:59 AM   #5
"7"
Pro Member

"7"'s Avatar

Default Re: Muzicka skola - gitara...

Ne znam, malo mi sve to izgleda neozbiljno jer nije ni pokusano da se izvuce maksimum, cesto se radi sa vise ucenika odjednom, propusteni casovi se ne nadoknadjuju i sl. (a plus casovi traju 30min umesto 45 kao pre).. a uzeti dodatnog profesora nema smisla jer svi rade drugacije a plus bi se verovatno naljutio... ja rekoh, pusticu ih ovu godinu pa cemo videti i u odnosu na drugu decu kako ide... meni je samo problem da ne izgubi interesovanje zato sto mu je dosadno jer ima talenat, brzo konta, brzo uci napamet, a jedini za sad problem je sto, cini mi se, malo rade u odnosu na kapacitet... a sa druge strane, celo skolstvo nam je u kanalu, i svi sad potenciraju da roditelji rade posao umesto profesora (veci deo) pa je tako verovatno i u muzickim skolama... ja se ne secam da su moji ikad seli sa mnom i radili domaci (ili mozda vrlo retko cisto ako nesto pitam pa slucajno znaju) a sto se tice muzicke, niko do tad u familiji celoj nije svirao nista, tako da su mogli samo da bleje... a sad izgleda i za muzicku mora dete da ima nekog muzicki obrazovanog u kuci da bi to bilo ok... al'ko ce ga znati, mozda i mi negde gresimo... samo se secam da je moja profesorka svaki cas upisivala u svesku sta smo radili i kako sam naucio to i napise sta da vezbam za sledeci cas, i onda moji, iako nisu znali nista o muzici, znaju da li radim nesto ili se zezam... a ovi i ne pisu nista, znam sta rade samo preko deteta, koje mi kaze ili ne kaze sve, ili mozda zaboravi i sl.... i opet, pusticu ih ovu prvu godinu da ne brzam sa zakljuccima pa cemo videti...